tiistai 28. lokakuuta 2014

Haistan innostuksen!

Tiistai on alkanut niin paljon kivemmin kuin tuo eilinen. Selkäkin on hiukan parempi ja luulempa, että eilinen iltalenkki koiran kanssa sai selän voimaan himpun verran paremmin. Yritin kävellä niin, että kiersin ylävartaloa samalla, samalla kipu tuntui alaselässä ja tunne hiipui kun olin lähea kotona.

Tänään jatkuu vatsalihashaaste ja odotan jo kauhulla sitä, kun alan niitä pusertaa, mieletön määrä eri liikkeitä.
Kaikesta tästä märinästä huolimatta, olen super onnellinen, että aloin tehdä ja kiitos taitaa kuulua taas naapuriin, jonka kanssa yhdessä tätä suoritamme. Ilman häntä, olisin luovuttanut jo aikaa sitten.
Eilen illalla kun laitoin yöpukua, katselin hiukan tuota yököttävää pullamössölölleröä ja totesin, että ehkä siitä on jotain lähtenyt ja tilalle on tullut se löysä nahkapussi, yök. Hirvittävä, mutta ihana. Ihana siis siksi, että se on tyhjä, eikä täynnä oleva nahkapussi.
Kun saan vatsalihashaasteen päätökseen, aion jatkaa jollain toisella vatsahaasteella ja kyykkyhaasteella.

Mulla alkaa loppua ruokaideat. Perhepäivähoitajana valmistan lapsille yhden lämpimän, satunnaisesti kaksikin ateriaa päivässä. Ne sujuu ongelmitta, tänään syötiin nakkikastiketta, eilen pastaa ja jauhelihakastiketta.
Itse kuitenkin vaalin sitä, että lounaaksi valmistan itselleni salaatin ja päivällisellä yritän syödä samaa kuin muukin perhe.
Jokin kuitenkin on pielessä, sillä päivällinen on pahin päivän aterioista, se tuppaa venahtamaan myöhempään ja jotenkin aina unohtuu.
Olisikohan helpompi tyytyä ateriankorvikkeeseen? En haluaisi, koska ruokaa pitää laittaa kuitenkin lapsillekin. Usein vain löydän itseni pyykkikorin vierestä silloin kun lapset päivällistävät.
Ruokailurutiineihin kaipaan siis vielä hiukan tsemppausta ja neuvoja.

Selailin hetken juoksukoulu-juttuja netistä ja löytyi paljon informaatiota. Mun tarttis ehdottomasti saada juoksuaskel kuntoon tuon selän takia. Ja toki juoksuasennossakin on varmasti jotain vikaa.
Löysin aloittelijalle seuraavat ohjeet:

2 kertaa viikossa lenkki

-1. Lenkki 30 min. (2 min kävelyä 2 min juoksua)
-2. Lenkki 45 min. (2 min kävelyä 2 min juoksua) +kevyt jumppa

Tämän mä niin aloitan tänään, ja keskityn koiran kusettamisen sijaan itseeni ja asentoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti