lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivän punnitus!

Pyhäinpäivää vaan!

Taisin suunnitella hiukan liikaa kaikkea uutta, joten sitten kohtalo alkoi kolistella ja päätti tainnuttaa minut kykenemättömäksi tekemään just niin yhtään mitään.
Vietin eilen sairaslomapäivän, sillä torstai-iltana ihan puskista minuun iski joku pöpö ja vietin muutamia hetkiä vessassa. Myös ruumiinlämpökin nousi ja väsy oli armoton.
Eilen oli jo olo paremi, eikä vessassakaan tarvinnut käydä. Lämpöä oli kuitenkin ja korkkasin viikonlopun popcornien kera.

Tänään on uusi päivä ja inan parempi olo eiliseen verrattuna. Aamupalakin upposi, paistettua kanamunaa ruisleivällä, hiukan kurkkua päälle.

Suunnittelin siis aloittavani tuon juoksukoulun, no, empä sitten aloittanut. Samoin kävi kyykkyhaasteelle, jonka aloitan vihdoin tänään. Käynnissä ollut vatsalihashaastekin piti tautottaa pariksi päiväksi. (Teinhän mä kuitenkin vähän, mut en kaikkea.) Aion jatkaa tänään siitä mihin jäinkin.

Ulkona on ihanan aurinkoinen ja melko rapsakka keli. Hiukan näytti aamusella pakkastakin olevan. Tekisi mieli hypätä trikoisiin ja mennä hiukan loikkimaan pihalle.

Tänään on taas herkkupäivä, se kauan odotettu. Sain omalta "mentoriltani" vinkkinä kokeilla wrappeja, joten eilen ostin täysjyvä-wrappeja, kaapista löytyy naudanjauhelihaa (10%), tomaattia, salaattia ja kurkkua. Sekä hiukan fetajuustoa.

Tekisi mieli leipoa jotain herkkupäivän kunniaksi, mutta jotenkin vielä pökkelö-fiilis, niin ei vaan taida jaksaa.

Sitten päästäänkin siihen parhaaseen juttuun, eli puntaripäivään, sekin on tänään. Hyppäsin aamulla puntarille ja suupielet on nyt niin muikeena että!

19.10 vaaka on näyttänyt 84,9 kg

1.11. eli tänään, vaaka näytti 82,4 kg

Herran jee, ehkä mä vielä saan luvun alkamaan numerolla 7, ehkäpä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti