sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Ihanat herkut.

Turvonneena ja onnellisena eilisestä herkkupäivästä.

Juhlimme eilen Turussa äitini syntymäpäivää ja tarjolla oli tietenkin herkkullisia juttuja. Jätin kuitenkin jotain ottamatta, kuten perunan, söin pelkkiä lihapullia, vaikkei se nyt miestä kaada jos peruna olisin syönyt. Jälkkäriksi kakkua!

Kotona teille illalliseksi ja iltapalaksi naudan sisäpaistipihvit ja lohkoperunat. Hiukan salaattia, aurajuustolla. Ja zero-colaa. Kyllä muuten maistui hyvältä.
Palkittiin miehen kanssa itsemme myös ihanilla Punnitse & säästä-herkkupussukoilla. Ihania valkosuklaalla ja salmiakilla päällystettyjä lakuja, naaaam!




Eilen illalla, kun miehen kanssa katseltiin Sons of anarchya, muistin yhtäkkiä, että olin unohtanut ihan kokonaan tehdä perjantaina tehdä vatsalihashaasteen. Ei muuta kuin tuumasta toimeen, tein sitten kahden päivän edestä noita vatsoja. Jaksoin ihmeen hyvin, pidin kyllä pienen breikin välissä, ennen kuin aloin tehdä 10. päivän haastetta. Tänään sitten jatketaan!

Kuten viikko sitten sunnuntaina, myös tänään, päätin että aamulenkille on mentävä!  Ja herättyäni uutta aikaa kello seitsemän, vedin trikoot jalkaan ja kytkin koiran hihnaan ja siinä sitä mentiin. Jaksoin hienosti. Tällä kertaa lenkki kesti 25 minuuttia, eli lähes kymmenen minuuttia pidempään kuin viikko sitten. En tiedä kummalla on huonompi kunto, koiralla vai minulla, mutta välillä minä vedin koiraa ja välillä koira minua.
Sunnuntain aamulenkeissä parasta on se hiljaisuus ja sellainen syksyn sumu. Saa puuskuttaa yksinään ihan rauhassa eikä kukaan kuule.
Keskivauhti oli tällä kertaa hitaampi, koska koira kuseksi joka lyhtypylvääseen ja sitä sai tosissaan kiskoa mukanaan. Matkattiin yhdessä 2,65 km. Naurettava määrä taas jollekin maratoonarille, mutta minä sain hyvän mielen.

Kun aamun korkkasi hyvällä spurtilla, jaksoi hienosti myydä kasapäin lapsille pieneksi jääneitä vaatteita MLL:n kirppiksellä. Eväänä oli salaattia ja vissyä, vaikka kyllähän ne vohvelintuoksut hiukan nenää kutitti.

Huomenna alkaa uusi viikko, meinaan hypätä puntarille heti aamusta, nähdäkseni mitä tämä mässäily on aiheuttanut.

(Lauantain aamupaino oli 83,9 kg, eli viikossa pudonnut tasan kilo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti