maanantai 27. lokakuuta 2014

Masentava maanantai

Myöhäisessä maanantai-illassa päätin vielä kirjoittaa alkaneesta viikosta.

Kuten arvelinkin, viikonlopun herkuttelua tekisi mieli jatkaa loputtomiin. Jostain on saatava kuria. Mutta mistä?

Illat on niitä pahimpia, kun on saanut lapset nukkumaan, alkaa tottuneesti tehdä mieli pistää suuhunsa jotain. Porkkananpalat ei tule mieleenkään, vaan jotkut ihan muut herkut.

Spurttasin eilen koiran kera vielä illallakin. Juokseminen on siinä hetkessä ihan kivaa, mutta tämä juoksemisen seuraava päivä ei tunnu yhtään niin mukavalta. Selkä parkani ei tykkää siitä, että juoksen. Ilmeisesti en osaa pitää tukea keskivartalon lihaksissa, tai sitten jokin muu on pielessä. Hyvä jos meinaan kävelemään päästä, sen verran on kipeä tuo alaselkä.
Haastattelin tänään erästä fysioterapeutiksi juuri hetki sitten valmistunutta ystävääni ja hän käski tehdä selkää avaavia liikkeitä. Täytynee googletella niitä huomenissa.
Joka tapuksessa, juoksu saa nyt hetkeksi jäädä, sillä tää jälkiseuraamus on aivan kaamea.

Tänään on ollut ihan se sellainen perus kiukuttelu-maanantai. Hoitolapset kiukuttelee, omat lapset kiukuttelee ja itseäkin on hiukan kiukuttanut.
Myöskään kaapeista ei ole löytynyt mitään järkevää, josta jotain voisi kokkailla, niin eväät on olleet melko kuivat.


Paistelin tänään viimiset Pancakeksit ja aion mennä ostamaan kyseistä ainesta lisää, sen verran ihanan iltapalan noista saa valmistettua.


No joo, aika turhaa lätinää. Voin hyvin, vaikka hiukan kismittää, kun tekee mieli herkkuja ja selkääkin särkee. Kaikki särythän on aina hyvä tekosyy mässätä!


Loppukuvassa, näytämpä niin mukavalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti