maanantai 10. marraskuuta 2014

Itsevarmuus, missä olet?

Ou fuck, mikä mättämisen täyteinen viikonloppu.

Mutta eipä takerruta siihen, vaan ajatellaan sitä, että joitain grammoja on kuitenkin pudonnut viime viikon aikana ja mun oloni on mitä parhain.
Viikonlopun aikana kävin kahdesti juoksemassa ja jotain pientä lihaskuntoakin tein.
Isänpäivä-viikonloppuna tietysti piti leipoa ja lusikoida kermavaahtoa vatkauskulhosta suuhunsa.

Ja maanantai iskee taas kasvoille kuin märkärätti. Lounaaksi kasasin ison salaatin ja miniohuen slaissin kinkkupiirakkaa eiliseltä juhlapäivältä. 1,5 litran vesipullo on täytetty ja siellä on vielä  tippa jäljellä. Lasten leikkiessä nätisti, meinasin että heittäydyn lattialle vatsalihasten pariin ja illalla hölkälle. Sellaista tarmoa siis edelleen löytyy.

Ainoa mikä mieltä hiukan kaivelee, on joulukuun puolessa välissä häämöttävät pikkujoulut, joihin sisältyy saunomista tuttujen ja vieraiden naisten kanssa. Mistä ihmeestä sen itsevarmuuden saa? Onko niitä kaupanhyllyssä, alella kenties?
Ainainen vaateongelma, "mun naama näyttää rumalta", enkä osaa edes meikata, tai laittaa hiuksia! Tilailin Gina Tricotista ihanan pitsisen peplum-topin, mutta päädyin kuitenkin palauttamaan sen. Se oli jotenkin outo ja olisi vaatinut kaverikseen uudet rintaliivit. Tässä on vielä kuukausi aikaa treenata, kasata palasista se itsevarmuus ja löytää jotain päällepantavaa, pystynköhän siihen?

Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti