maanantai 19. tammikuuta 2015

Sairastelua ja suunnitelmia

Viime viikko vierähti suurimmaksi osaksi ihan järkyttävästä olosta kärsiessä. 
Keskiviikkona menin aamulla jo ihan valkoiseksi ja vatsa oli sekaisin. Torstai ja perjantai oli pelkkää sohvalla löhöämistä. Päässä oli outo paine vain oikealla puolella. Ja toki aloin jo epäillä kaikkia niitä pahimpia juttuja ja Googlettelu oireesta ei ainakaan helpottanut oloa. Iltaisin nousi lämpö ja koko päivän oksetti. En kuitenkaan oksentanut missään vaiheessa. 

Perjantaina oli pakko lähteä päivystykseen kun alkoi huimata. Ja lääkäri totesi, että luultavasti on niska-hartiaseutu jumissa. Sain särkylääkettä, joka ei kyllä auttanut. 



Vielä eilenkin olo oli surkea ja päässä vilisee vain ajatus siitä, että on alkamassa uusi viikko ja hoitolasten on tultava hoitoon. 
Kaupassa ollessa tajusin yhtäkkiä, kun kielellä kosketin hammasta jossa on reikä, että piru vie, hampaastahan tämä kaikki johtuukin!! 

Nyt on sitten hammaslääkärille aika varattu ja vakaa uskomus on se, että juurihoitoa luvassa minulle! NAMS! 

Viikonloppuna kävin henkilökohtaisessa tapaamisessa painonhallintaryhmän vetäjän kanssa. Keskusteltiin ravinnosta ja tutkittiin minun ruokapäiväkirjaa. 
Ja tapaamiseen kuului myös kehonkoostumusmittaus, jota hiukan jännitin. 
Kaikki meni kuitenkin hyvin. BMI on taivaissa ja sitä lähdetään nyt pudottamaan. Ruokavaliota on syytä hiukan tarkentaa ja minun täytyisi lisätä kalorimäärää lämpimillä aterioilla, jotta kroppani ei kävisi säästöliekillä. Tällä hetkellä siis syön vähemmän mitä kulutan, aivan kuten kuuluukin, mutta kalorimäärä jää päivän tavoitteesta melko paljon vaille. 



Suunnitelmana on myös lisätä liikuntaa. Pystyisin treenaamaan 2-3 kertaa töitteni ja kotihommien lomassa. Pyrin käymään kerran viikossa kuntosalilla ja kerran viikossa jossain ryhmäliikunnassa. Lisänä näihin pohdin lenkkeilyä ja kotona tehtävää lihaskuntoharjoitusta. 

Vaaka näyttää noin 81 kiloa, jouluherkut on tippuneet pois kyydistä, JES! 



1 kommentti:

  1. Eksyin pitkästä aikaa! Ja vautsi vau! Mahdottomasti olet pienentynyt :)

    VastaaPoista