tiistai 30. joulukuuta 2014

Jouluturvokki


Jouluähky on ehkä juuri selätetty. Vietän edelleen lomaa ja tämä on niin ihanaa elämää kun saa omien lasten kanssa touhuilla ja ulkoilla. Saadaan nukkua pitkään ja syödä sellaisia pitkiä aamiaisia. Oman projektin saralla olen jälleen hiukan hukassa. Paino näyttää joulun jälkeen lähes kolme kiloa enemmän kuin ennen joulua. Bläh! Ja tämä tietysti olisi helppo ratkaista kun vaan joisi vettä ja söisi kunnolla. 

Kannoin juuri kaapista pois isoiksi jääneitä vaatteita. Nyt mulla on parit housut ja muutama arkipaita käytettäväksi. Vaatinee shoppailua? En edes muista koska olen ollut viimeksi salilla. Kotitreenitkin on jääneet väliin, kun ei ole huvittanut kaikken perhesotkujen takia. Kaikki lähtee omasta päästä ja täytyisi vaan saada se fiilis takaisin, jotta tämä homma jatkuisi. 
Onneksi joulupukki toi lahjaksi Polarin Loopin ja sitä täällä jo isännän kanssa  seurataan ahkerasti, kumpi saa enempi kaloreita kulutettua päivän aikana ja kumpi on ollut aktiivisempi. 
Viikko vielä ja pääsen ystäväni vetämään painonpudotus-ryhmään! Jospa sieltä saisi sitä motivaatiota. 

Eilen pidettiin naapurin rouvan kanssa pienet vohvelikestit. Lapset saivat vohveleita, kermavaahtoa ja mansikkakastiketta. 
Meille äideille paistoin proteiinipannarit ja kyytipojaksi täysin kaloritonta karamellikastiketta ja mansikkakastiketta. Ja oli hyvää! 


Näihin tunnelmiin! Uusi vuosi jo ihan nurkalla, tuoko se kiloja vai pudotuksen iloja? Se jää nähtäväksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti