maanantai 15. joulukuuta 2014

Pikkujoulupöhinät

Jes! Meikä muija on elossa viikonlopun jälkeen. 

Vietin ystävien seurassa railakkaan pikkujoulun. Täytyy sanoa, että kisakunto ei ole kyllä sama kuin joskus 18-vuotiaana. 
Edellisistä bailuista saattaa olla viisi vuotta aikaa. Viiden vuoden aikana olen ollut kaksi kertaa raskaana ja imettänytkin pari vuotta. 
Olisihan sitä voinut lähteä jonnekin, mutta kun ei kiinnosta. Arvot ovat hiukan muuttuneet kun on saanut ihanan perheen itselleen. 

Lauantaina tuli maisteltua hyvää juomaa, laulettua karaokea, saunottua, naurettua ja eksyin hetkeksi myös yökerhoon. Lopputoteama, ei vaan ole mun juttu tollanen örveltäminen. 

Eilen olo oli väsynyt. Päätäkin särki, vaikken edes montaa juomaakaan juonut. Oli ihana kun sai taas lapset kainaloon ja sai vaan makoilla sohvalla. 

Pakko laittaa tällainenkin kuva. Olin juuri lähdössä pikkujouluihin, jalassa me&i:n yogapantsit ja kiilakorkokengät. 

Uusi ihana peplun ja harvinainen kammattu ja auki oleva tukka! 

Viime viikko oli surkea. Oman äidin vointi verotti unia ja ruokahaluakin. Nyt näyttää ainakin toistaiseksi paremmalta ja olen vihdoinkin uskaltanut kertoa ongelmista myös ystävillekin, kummasti helpottaa kun ei tarvitse omassa päässään kaikkea pohtia. 

Lauantaina vaaka pääsi taas yllättämään ja lukemaksi muodostui 80,6. Joulutoiveeksi esitän sitä, että paino alkaisi numerolla 7! Uskon pystyväni siihen. 

Koska viime viikot ovat olleey liikunnan kannalta laiskoja, tämä viikko on nimeltään Urheilu-viikko! 

Urheilullista viikkoa myös teille kahdelle jotka tätä blogia jaksaa lukea! (Vinkkiä kavereille, olis kiva saada lisää lukijoita)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti