maanantai 23. helmikuuta 2015

Perstikkaa!


Elämä heittelee ihan perstikkaa ja koko ajan voisi vain hivuttautua lähemmäs herkkuja ja mennä sillä tunnesyömisellä elämässä eteenpäin. 
Peli ei ole vielä menetetty. Mutta nyt jos koskaan on aika taas ryhdistäytyä. Ruokavalio alkaa aamupalan osalta olla kunnossa. Kuvassa näkyy perinteinen aamupala. Noin 300 kcal about. 

Lounaskin pysyy suhteellisen hyvänä. Lautasmalli on kohdillaan. Petrausta kaipaa päivällinen ja iltapala, sekä välipala.

Latasin tänään puhelimeen kalorilaskurin, joka auttaa hiukan. On hauska seurata, mitä päivän aikana suustaan lykkää sisään. 

Meinasin että tämän viikon pidän ekstra-tiukkana syömisen suhteen, mutta luulen että metsään meni. Ja onhan nyt vasta kuitenkin maanantai ja ehtoopuoli. (Perkele!) 


Jos jotain pahaa niin myös jotain hyvääkin. Tavoitetakki number one mahtuu päälle, kiinni ja näyttääkin ihan kivalta. 
Myös muutamat farkut sopii jalkaan, vaikkei mukavilta vielä tunnu jalassa. 

 
Vaakalla en taida uskaltaa käydä. Viikonloppu meni herkutellessa ravintolassa ja kotisohvalla. Ja siis aivan liikaa ja nyt tuntuu siltä että putki on jäänyt päälle, enkä vaan pysty jättämään kaapissa lojuvia herkkuja rauhaan. 

Olen makeanhimoissani kokeillut maustaa vettä ja juoda sitä, saadakseni vatsaan täydennystä. 

Viime viikko meni syömisten ja liikunnan osalta melko mallikkaasti. Treenailin paljon kotona ja kävin kahdesti juoksemassa. Juokseminen on parasta! 

Nämä tunnelmat, moro! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti